Projektledare

Är du redo att ta nästa kliv i karriären och bli en del utav ett vinnande lag? Nu söker vi en projektledare som kan vara med och skapa ytterligare framgång för våra fantastiska kunder.

I rollen som projektledare på Toxic får du en möjlighet att arbeta för välkända varumärken i spännande projekt tillsammans med drivna och kunniga medarbetare som alltid strävar efter en hög kvalitetsnivå. Genom att leda och koordinera interna och externa aktiviteter skapar du framgång i projekten du tar dig an. Med Toxic blir du en del i ett dreamteam, här ges du möjligheten att växa och utvecklas i din roll som projektledare. Vi ser fram emot din ansökan!


Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att:

Förutom att du vill och kan jobba med ovanstående så tror vi att du:

Du blir en del av ett team som är baserat på våra kontor i Anderstorp, Jönköping och Borås. Vi gillar att göra kul saker tillsammans och tror också på en sund balans mellan jobb och fritid. 

Lön

Enligt överenskommelse

Arbetstid

Tjänsten är heltid 100%

Placeringsort

Tjänstens placering är Jönköping.

Är du intresserad?

Skicka din ansökan i ett mail till work@toxic.se med en beskrivning av vad du kan tillföra i rollen som beskrivs ovan.

Toxic är en etablerad och snabbväxande digital byrå med kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi jobbar med meningsfull webb och digitalisering för organisationer och företag i alla branscher. Bland våra kunder finns DB Schenker, Nordic Wellness, SIA Glass, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Svenska Hem och många fler.

Oscar Meivert

Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten Projektledare så kontakta mig gärna via telefon eller e-post

Oscar Meivert 072-402 32 53 oscar.m@toxic.se