Projektledare

Är du redo att ta nästa kliv i karriären och bli en del utav ett vinnande lag? Nu söker vi en projektledare som kan vara med och skapa ytterligare framgång för våra fantastiska kunder.

Vilka är Toxic och vem är du för Toxic? Vår bästa projektledare är du. Hos oss får du tid att testa nytt och har tid till att reflektera. Vår viktigaste kund är din och tillsammans skapar vi teknisk magi. Hos oss tränar du på arbetstid vilket skapar energi och frigör tid. Hos oss kan din galna idé bli verklighet, vi älskar att tänka nytt. Det kan vara du som startar upp ett helt nytt kontor i Berlin. Det är du som också missar ibland, men som slipper stå ensam med kunden. För vi vinner ihop, förlorar ihop, här står ingen i vägen för någon och alla firar dina framgångar. Det är du som syns och som faktiskt får synas, om du vill. Det går kanske inte riktigt att förklara helt, varför vi som jobbar här, jobbar här. Men allt måste inte förklaras. För oss är det viktigast att det KÄNNS rätt. Så, vad kan vi göra för att det ska kännas bra? Vad skulle du vilja göra för oss? Vi finns alltid här för dem som behöver. Vi bryr oss på riktigt.

Tycker du om att lära dig nya saker? Det gör vi också!  
Tycker du om att ha roligt på jobbet? Det gör vi också! 
Tycker du om att må bra? Det gör vi också! 

I rollen som projektledare på Toxic får du en möjlighet att arbeta för välkända varumärken i spännande projekt tillsammans med drivna och kunniga medarbetare som alltid strävar efter en hög kvalitetsnivå.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att:

Vi ser till dina personliga egenskaper och driv mer än din kompetens på ett papper, dock ser vi stor fördel om du har tidigare erfarenhet av och känner dig trygg med att navigera dig i det digitala och att driva projekt. Förutom det så tror vi att du delar våra värderingar. Du blir en del av ett team som är baserat på våra kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi gillar att göra kul saker tillsammans och tror också på en sund balans mellan jobb och fritid. Att du delar våra På vårt Instagram-konto kan du få kika på hur vi har det på kontoret @toxicinteractivesolutions

Lön

Enligt överenskommelse

Arbetstid

Tjänsten är heltid 100%

Placeringsort

Tjänstens placering är Jönköping.

Är du intresserad?

Skicka din ansökan i ett mail till work@toxic.se med en beskrivning av vad du kan tillföra i rollen som beskrivs ovan.

Toxic är en etablerad och snabbväxande digital byrå med kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi jobbar med meningsfull webb och digitalisering för organisationer och företag i alla branscher. Bland våra kunder finns DB Schenker, Nordic Wellness, SIA Glass, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Svenska Hem och många fler.

Öppna formulär

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Dina uppgifter

Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.

Vägen till en stark digital närvaro

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.