Passionerad apputvecklare

Nu söker vi efter en driven och passionerad apputvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad.

Vilka är Toxic och vem är du för Toxic? Vår bästa utvecklare är du. Hos oss får du tid för personlig utveckling och reflektion. Vår viktigaste kund är din och tillsammans skapar vi magi. Hos oss tränar du på arbetstid för att må bra och hinna med dig själv. Din viktigaste chef är du själv med våra gemensamma värderingar som grund. Hos oss kan din galna idé bli verklighet, vi älskar tänka nytt. Det kan vara du som startar upp ett helt nytt kontor i Berlin. Det är du som är föräldraledig lite för länge. Det är du som också missar ibland, men som slipper stå ensam med kunden. För vi vinner ihop, förlorar ihop och vi gläds åt varandras framgång. Här står ingen i vägen för någon och alla firar dina framgångar. Det är du som syns och som faktiskt får synas, om du vill. Det går kanske inte riktigt att förklara helt, varför vi som jobbar här, jobbar här. Men allt måste inte förklaras. För oss är det viktigast att det KÄNNS rätt. Så, vad kan vi göra för att det ska kännas bra? Vad skulle du vilja göra för oss? Vi finns alltid här för dem som behöver. Vi bryr oss på riktigt.

Tycker du om att lära dig nya saker? Det gör vi också! Kunskapsdelning är vårt viktigaste verktyg för att klara av de utmaningar som vi ställs inför. Din personliga utveckling är något som vi värdesätter högt, och därför skickar vi dig gärna på kurser & utbildningar samt konferenser. Vi anordnar även Techdays och Freedom Friday med jämna mellanrum för att du ska få möjlighet till fördjupning inom ett område som du tycker är intressant.

Tycker du om att ha roligt på jobbet? Det gör vi också! Varje år reser vi med hela vårt team för att ha kul tillsammans och för att fira ett fantastiskt år. Vi startar även varje halvår med en Kick Off där vi gör en kul aktivitet tillsammans för att tagga inför kommande projekt. Tillsammans firar vi alltid våra framgångar och lanseringar, och på fredagar dricker vi en spännande fredagsöl för att runda av en bra arbetsvecka. I vårt spelrum med PS4 kan du ta en paus under dagen för att utmana en kollega i allt från FIFA och NHL till Towerfall. Vi gillar att ha kul tillsammans – ”WORK HARD, PLAY HARD” som vi säger.

Tycker du om att må bra? Det gör vi också! Därför erbjuder vi flextid, friskvårdsbidrag och 2 timmar friskvård i veckan under arbetstid. Vi värdesätter också att kunna erbjuda en arbetsplats där alla kan trivas och har möjlighet att utvecklas. Därför sitter vi i ett öppet kontorslandskap, men det finns också möjlighet att arbeta ostört i tysta rum. Hos oss kan du vara dig själv.

Allt vi gör genomsyras av vår vision om att vara den byrån som alla vill jobba på och alla vill jobba med.

Vi ser att teknikens största roll är att möjliggöra användarupplevelser. På Toxic använder vi rätt teknik för varje uppgift och säger att vi skall vara innovativa och kreativa och vill ligga i framkant inom både teknik, design och användarupplevelse. Nu söker vi efter dig som vill skapa appar som får våra kunder att tappa hakan. Har du koll på, eller tidigare jobbat med ramverk så som Umbraco, Swift/Java, ionic/React är detta meriterande, men vi lägger stor vikt på att få in rätt person. 

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att:

Förutom att du vill och kan jobba med ovanstående så tror vi att du:

Du blir en del av ett team som är baserat på våra kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi gillar att göra kul saker tillsammans och tror också på en sund balans mellan jobb och fritid.

På vårt Instagram-konto kan du få kika på hur vi har det på kontoret @toxicinteractivesolutions

Lön

Enligt överenskommelse

Arbetstid

Tjänsten är en heltid 100% med fast lön med tillträde snarast.

Placeringsort

Tjänstens placering är i JönköpingBorås eller Anderstorp.

Är du intresserad?

Skicka din ansökan i ett mail till work@toxic.se med en beskrivning av vad du kan tillföra i rollen som beskrivs ovan.

Toxic är en etablerad och snabbväxande digital byrå med kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi jobbar med meningsfull webb och digitalisering för organisationer och företag i alla branscher. Bland våra kunder finns DB Schenker, Nordic Wellness, SIA Glass, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Svenska Hem och många fler.

Öppna formulär

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Dina uppgifter

Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.