Invecklad Systemutvecklare .NET

Vi söker en driven invecklad systemutvecklare som vill skapa it-lösningar som gör skillnad för någon. Vi söker dig som sitter fast är uthyrd eller bortglömd, bara du kan det du gör och gillar våra värderingar. Vi erbjuder stolar med hjul på, skrivbord med knappar och gem du kan vika.

Vilka är Toxic och vem är du för Toxic? Vår bästa utvecklare är du. Hos oss får du tid för personlig utveckling och reflektion. Vår viktigaste kund är din och tillsammans skapar vi magi. Hos oss tränar du på arbetstid för att må bra och hinna med dig själv. Din viktigaste chef är du själv med våra gemensamma värderingar som grund. Hos oss kan din galna idé bli verklighet, vi älskar tänka nytt. Det kan vara du som startar upp ett helt nytt kontor i Berlin. Det är du som är föräldraledig lite för länge, vi täcker upp. Det är du som också missar ibland, men som slipper stå ensam med kunden. För vi vinner ihop, förlorar ihop och vi gläds åt varandras framgång. Här står ingen i vägen för någon och alla firar dina framgångar. Det är du som syns och som faktiskt får synas, om du vill. Det går kanske inte riktigt att förklara helt, varför vi som jobbar här, jobbar här. Men allt måste inte förklaras. För oss är det viktigast att det KÄNNS rätt. Så, vad kan vi göra för att det ska kännas bra? Vad skulle du vilja göra för oss? Vi finns alltid här för dem som behöver. Vi bryr oss på riktigt.

Vi lovar att inte hyra ut dig. Arbetet utför vi från kontoren eller hemma, tillsammans. Vi anordnar Techdays och Freedom Fridays med jämna mellanrum för att du ska få möjlighet till fördjupning inom ett område som du tycker är intressant. Då tänker vi inte på hur du vaxar ditt skägg eller brygger ditt öl.

Vi glömmer inte bort dig! Tillsammans och inkluderande. Varje år reser vi med hela vårt team för att ha kul tillsammans och för att fira ett fantastiskt år. Vi gillar att ha kul tillsammans ”WORK HARD, PLAY HARD”  eller inte.

Allt vi gör genomsyras av vår vision om att vara den byrån som alla vill jobba på och alla vill jobba med. Det innebär inte att alla jobbar här det hade blivit för mycket folk. Vi har flera intressanta projekt på väg in, de bygger vi tillsammans i dynamiska projektteam. Kompetens kring E-handel är meriterande men ditt sätt och din kompetens väger tyngre.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:

Förutom att du vill och kan jobba med ovanstående så tror vi att du:

Du blir en del av ett team som är baserat på våra kontor i Jönköping, Anderstorp, Borås eller Berlin. Du får egentligen jobba vart du vill det viktiga är att du skapar. Vi gillar att göra kul saker tillsammans och tror också på en sund balans mellan jobb och fritid.

På vårt Instagram-konto kan du få kika på hur vi har det på kontoret @toxicinteractivesolutions

Är du intresserad?

Skicka din ansökan i ett mail till work@toxic.se berätta vad du kan tillföra i rollen som beskrivs ovan. Berätta gärna om dig och din familj.

Toxic är en etablerad och snabbväxande digital byrå med kontor i Jönköping, Anderstorp, Borås och Berlin. Vi jobbar med meningsfull webb och digitalisering för organisationer och företag i alla branscher. Bland våra kunder finns DB Schenker, Nordic Wellness, SIA Glass, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och många fler.

Öppna formulär

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Dina uppgifter

Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.