Passionerad apputvecklare

Nu söker vi efter en driven och passionerad apputvecklare (React Native) som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad.

Vi ser att teknikens största roll är att möjliggöra användarupplevelser. På Toxic använder vi rätt teknik för varje uppgift och säger att vi skall vara innovativa och kreativa och vill ligga i framkant inom både teknik, design och användarupplevelse. Nu söker vi efter dig som vill skapa appar som får våra kunder att tappa hakan. Har du koll på, eller tidigare jobbat med ramverk så som Umbraco, Swift/Java, ionic/React är detta meriterande, men vi lägger stor vikt på att få in rätt person. 

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att:

Förutom att du vill och kan jobba med ovanstående så tror vi att du:

Du blir en del av ett team som är baserat på våra kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi gillar att göra kul saker tillsammans och tror också på en sund balans mellan jobb och fritid. Tjänsten är en heltid med fast lön med tillträde snarast.

Lön

Enligt överenskommelse

Arbetstid

Tjänsten är heltid 100%

Placeringsort

Tjänstens placering är i JönköpingBorås eller Anderstorp.

Är du intresserad?

Skicka din ansökan i ett mail till work@toxic.se med en beskrivning av vad du kan tillföra i rollen som beskrivs ovan.

Toxic är en etablerad och snabbväxande digital byrå med kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi jobbar med meningsfull webb och digitalisering för organisationer och företag i alla branscher. Bland våra kunder finns DB Schenker, Nordic Wellness, SIA Glass, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Svenska Hem och många fler.

Oscar Meivert

Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten Passionerad apputvecklare så kontakta mig gärna via telefon eller e-post

Oscar Meivert 072-402 32 53 oscar.m@toxic.se