Vi söker Digitala talanger!

Vi växer och letar efter nya stjärnor som kan bli en del av vårt team. Just nu letar vi efter dig som vill ta nästa steg och vara med på vår resa. Vill du vara med och forma framtiden?

Digital Art Director till Borås

Toxic letar efter nästa designstjärna till kontoret i Borås! Vi växer och ser nu efter en erfaren, analytisk och orädd kreatör som brinner för design som tar företag och varumärken till nästa nivå.

Designer / Webbutvecklare till Borås

Vi söker en driven design/koncept och webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad, till vårt kontor i Borås. Är du en riktig fena på design och älskar att ta fram digitala koncept?

Systemutvecklare .NET till Borås

Vi söker drivna systemutvecklare som vill skapa it-lösningar som gör skillnad för våra kunder, till vårt kontor i Borås. Vi vill att du har minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet av .NET och att du är redo att anta nya utmaningar.

Digital Art Director till Jönköping

Toxic letar efter nästa designstjärna! Vi växer och ser nu efter en erfaren, analytisk och orädd kreatör som brinner för design som tar företag och varumärken till nästa nivå.

Digital Projektledare till Jönköping

Vi söker dig som är digital och vill utvecklas i din roll som projektledare. Du som söker har erfarenhet av webb, systemutvecklingsprojekt och brinner för digitalisering!

Designer / Webbutvecklare till Jönköping

Vi söker en driven design/koncept och webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad. Är du en riktig fena på design och älskar att ta fram digitala koncept?

Content Manager till Jönköping

Vi söker en kommunikativ content-person som på sikt vill bli en fullfjädrad kommunikatör. Du som söker har erfarenhet och brinner för digitalisering!

Junior affärsutvecklare/säljare till Jönköping

Toxic växer, därför söker dig som brinner för digitalisering och sälj. I din roll som junior affärsutvecklare/säljare hittar och hjälper du nya kunder som står inför en digitalisering.

Systemutvecklare .NET till Jönköping

Vi söker drivna systemutvecklare som vill skapa it-lösningar som gör skillnad för våra kunder. Vi vill att du har minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet av .NET och att du är redo att anta nya utmaningar.

Ingen tjänst som passar dig?

Vi är ständigt på jakt efter digitala talanger, så varför inte skicka in en spontanansökan? Vi träffas gärna över en kopp kaffe och ett spontansnack.