Är du vår nästa digitala talang?

Vill du vara del av en inspirerande och härlig miljö där kreativa idéer föds? Hos oss är du aldrig ensam eller uthyrd. Här är du viktig och värdefull. Och vet du vad? Vi har inga årliga utvecklingssamtal - vi pratar med varandra hela tiden. Bli en av oss!

Frontendutvecklare med känsla för detaljer

Vi söker en driven frontendutvecklare (React) med känsla för detaljer och pixlar som vill bygga webblösningar som gör skillnad för våra kunder.

Digital Art Director

Toxic letar efter nästa designstjärna! Vi växer och söker nu en erfaren, analytisk och orädd kreatör som brinner för design som tar företag och varumärken till nästa nivå.

UI / UX designer

Vi letar efter dig som har erfarenhet av att skapa unika köpupplevelser! Det digitala är ditt naturliga landskap och du rör dig obehindrad mellan analys och kreation.

Invecklad Systemutvecklare .NET

Vi söker en driven invecklad systemutvecklare som vill skapa it-lösningar som gör skillnad för någon. Vi söker dig som sitter fast är uthyrd eller bortglömd, bara du kan det du gör och gillar våra värderingar. Vi erbjuder stolar med hjul på, skrivbord med knappar och gem du kan vika.

Systemutvecklare .NET

Vi söker en driven systemutvecklare som vill skapa it-lösningar som gör skillnad för våra kunder. Vi vill att du har minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet av .NET och att du är redo att anta nya utmaningar.

Litium-utvecklare

Vår viktigaste kund är din och tillsammans skapar vi teknisk magi. Är du systemutvecklare med intresse för E-handel med integrationer och PIM? Hör av dig till oss.

Social Media Specialist

Vill du bli vår expert på sociala medier? Nu förstärker vi vårt digitala marknadsteam och söker en analytiskstjärna till rollen som Social Media Specialist.

Produktionsansvarig / Projektplanerare Tetrisfantast

Toxic söker dig som brinner för digitalisering, som älskar ordning och reda. Din superkraft är Tetris och tycker om snabba och effektiva interna dialoger.

Digital affärsutvecklare till Jönköping

Toxic söker dig som brinner för digitalisering, affärsutveckling och att tänka nytt i en värld i förändring. Din superkraft är skapa långsiktiga affärer med kunder vi älskar.

Passionerad apputvecklare

Nu söker vi efter en driven och passionerad apputvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad.

Praktik- eller examensarbete?

Vi är ständigt på jakt efter digitala talanger, är du intresserad av att göra din praktik, internship eller ex-jobb hos oss? Vi träffas gärna över en kopp kaffe.

Spontanansökan!

Vi är ständigt på jakt efter digitala talanger, så varför inte skicka in en spontanansökan? Vi träffas gärna över en kopp kaffe och ett spontansnack.