Är du vår nästa digitala talang?

Vill du vara del av en inspirerande och härlig miljö där kreativa idéer föds? Hos oss är du aldrig ensam eller uthyrd. Här är du viktig och värdefull. Och vet du vad? Vi har inga årliga utvecklingssamtal - vi pratar med varandra hela tiden. Bli en av oss!

Social Media Specialist

Vill du bli vår expert på sociala medier? Nu förstärker vi vårt digitala marknadsteam och söker en stjärna till rollen som Social Media Specialist.

Projektledare

Är du redo att ta nästa kliv i karriären och bli en del utav ett vinnande lag? Nu söker vi en projektledare som kan vara med och skapa ytterligare framgång för våra fantastiska kunder.

Senior Digital affärsutvecklare till Jönköping

Toxic söker dig som brinner för digitalisering och affärsutveckling. I din roll hittar och hjälper du nya kunder som står inför digitalisering.

Varumärkesstrateg

Vi söker dig som är en passionerad varumärkesbyggare som är redo för att bygga starka upplevelser tillsammans med oss!

Apputvecklare

Nu söker vi efter en driven och passionerad apputvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad.

Praktik / Exjobb

Vi är ständigt på jakt efter digitala talanger, är du intresserad av att göra din praktik, internship eller ex-jobb hos oss? Vi träffas gärna över en kopp kaffe.

Litium-utvecklare

Vår viktigaste kund är din och tillsammans skapar vi teknisk magi. Är du systemutvecklare med intresse för E-handel med integrationer och PIM? Hör av dig till oss.

Systemutvecklare .NET

Vi söker en driven systemutvecklare som vill skapa it-lösningar som gör skillnad för våra kunder. Vi vill att du har minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet av .NET och att du är redo att anta nya utmaningar.

Webbutvecklare till Berlin

Vi söker en driven webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad till vårt kontor i Berlin. Jobbar du idag i ett team som du trivs med? Vi anställer även grymma team.

Systemutvecklare .NET till Berlin

Vi söker en driven systemutvecklare till Berlin som har ett stort intresse för digitalisering. Har du tre vänner med liknande kunskap som du? Vi rekryterar även team.

Spontanansökan!

Vi är ständigt på jakt efter digitala talanger, så varför inte skicka in en spontanansökan? Vi träffas gärna över en kopp kaffe och ett spontansnack.