Vi söker Digitala talanger!

Vi växer och letar efter nya stjärnor som kan bli en del av vårt team. Just nu letar vi efter dig som vill ta nästa steg och vara med på vår resa. Vill du vara med och forma framtiden?

Apputvecklare (React Native)

Nu söker vi efter en driven och passionerad apputvecklare (React Native) som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad.

Systemutvecklare .NET

Vi söker en driven systemutvecklare som vill skapa it-lösningar som gör skillnad för våra kunder. Vi vill att du har minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet av .NET och att du är redo att anta nya utmaningar.

Junior Webbutvecklare

Är du en riktig fena på webbutveckling och drivs av att ta fram digitala koncept? Vi söker en nyexaminerad webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad.

Designer / Webbutvecklare till Anderstorp

Vi söker en driven design / webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad. Är du en riktig fena på design och älskar att ta fram digitala koncept?

Webbutvecklare till Borås

Vi söker en driven webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad. Är du en riktig fena på webbutveckling och drivs av att fram digitala koncept?

Systemutvecklare .NET till Borås

Vi söker drivna systemutvecklare som vill skapa it-lösningar som gör skillnad för våra kunder, till vårt kontor i Borås. Vi vill att du har minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet av .NET och att du är redo att anta nya utmaningar.

Designer / Webbutvecklare till Jönköping

Vi söker en driven design/koncept och webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad. Är du en riktig fena på design och älskar att ta fram digitala koncept?

Junior affärsutvecklare/säljare till Jönköping

Toxic växer, därför söker dig som brinner för digitalisering och sälj. I din roll som junior affärsutvecklare/säljare hittar och hjälper du nya kunder som står inför en digitalisering.

Ingen tjänst som passar dig?

Vi är ständigt på jakt efter digitala talanger, så varför inte skicka in en spontanansökan? Vi träffas gärna över en kopp kaffe och ett spontansnack.