Är du vår nästa digitala talang?

Vill du vara del av en inspirerande och härlig miljö där kreativa idéer föds? Hos oss är du aldrig ensam eller uthyrd. Här är du viktig och värdefull. Och vet du vad? Vi har inga årliga utvecklingssamtal - vi pratar med varandra hela tiden. Bli en av oss!

Litium-utvecklare

Vår viktigaste kund är din och tillsammans skapar vi teknisk magi. Är du systemutvecklare med intresse för E-handel med integrationer och PIM? Hör av dig till oss.

Systemutvecklare .NET

Vi söker en driven systemutvecklare som vill skapa it-lösningar som gör skillnad för våra kunder. Vi vill att du har minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet av .NET och att du är redo att anta nya utmaningar.

Webbutvecklare till Berlin

Vi söker en driven webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad till vårt kontor i Berlin. Jobbar du idag i ett team som du trivs med? Vi anställer även grymma team.

Systemutvecklare .NET till Berlin

Vi söker en driven systemutvecklare till Berlin som har ett stort intresse för digitalisering. Har du tre vänner med liknande kunskap som du? Vi rekryterar även team.

Ingen tjänst som passar dig?

Vi är ständigt på jakt efter digitala talanger, så varför inte skicka in en spontanansökan? Vi träffas gärna över en kopp kaffe och ett spontansnack.