Vi söker Digitala talanger!

Toxic är digitala rebeller utan slips där alla får utrymme att vara sig själva.
Hos oss är du aldrig ensam eller uthyrd. För hos oss är du viktig och värdefull.
Vi har inga årliga utvecklingssamtal, vi pratar med varandra hela tiden.
Bli en av oss!

Systemutvecklare Litium

Vi har många spännande e-handelsprojekt på väg in och behöver stärka vårt team med fler drivna utvecklare som vill arbeta med Litium. Vill du söka tillsammans med en kompis? Kul, vi vill alltid träffa fler drivna utvecklare!

Social Media Specialist

Vill du bli vår expert på sociala medier? Nu förstärker vi vårt digitala marknadsteam och söker en stjärna till rollen som Social Media Specialist.

Projektledare till Jönköping

Är du redo att ta nästa kliv i karriären och bli en del utav ett vinnande lag? Nu söker vi en projektledare som kan vara med och skapa ytterligare framgång för våra fantastiska kunder.

Projektledare till Borås

Är du redo att ta nästa kliv i karriären och bli en del utav ett vinnande lag? Nu söker vi en projektledare som kan vara med och skapa ytterligare framgång för våra fantastiska kunder.

Apputvecklare (React Native)

Nu söker vi efter en driven och passionerad apputvecklare (React Native) som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad.

Systemutvecklare .NET till Jönköping

Vi söker en driven systemutvecklare som vill skapa it-lösningar som gör skillnad för våra kunder. Vi vill att du har minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet av .NET och att du är redo att anta nya utmaningar.

Junior Webbutvecklare

Är du en riktig fena på webbutveckling och drivs av att ta fram digitala koncept? Vi söker en nyexaminerad webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad.

Designer / Webbutvecklare till Anderstorp

Vi söker en driven design / webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad. Är du en riktig fena på design och älskar att ta fram digitala koncept?

Webbutvecklare till Borås

Vi söker en driven webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad. Är du en riktig fena på webbutveckling och drivs av att fram digitala koncept?

Systemutvecklare .NET till Borås

Vi söker en driven systemutvecklare som har ett stort intresse för digitalisering och vill skapa it-lösningar som gör skillnad för våra kunder.

Designer / Webbutvecklare till Jönköping

Vi söker en driven design/koncept och webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad. Är du en riktig fena på design och älskar att ta fram digitala koncept?

Junior affärsutvecklare/säljare till Jönköping

Toxic växer, därför söker dig som brinner för digitalisering och sälj. I din roll som junior affärsutvecklare/säljare hittar och hjälper du nya kunder som står inför en digitalisering.

Ingen tjänst som passar dig?

Vi är ständigt på jakt efter digitala talanger, så varför inte skicka in en spontanansökan? Vi träffas gärna över en kopp kaffe och ett spontansnack.