Utmanar nuet och utvecklar framtiden

Det är inte vår arbetsprocess som utmärker oss från andra. Det är övertygelsen att digitalisering kräver mod för att gå i mål.

Ett projekt med oss

Det börjar med att vi tillsammans identifierar vad ni behöver. Det gör vi genom att samla på oss kunskap och insikter. När vi har en tydlig bild av ert behov definierar mål och syfte med projektet. Det omvandlas i nästa steg till design och vi tar fram en prototyp; för det är när vi ser det visuellt framför oss som vi kan vara säkra på att vi har gemensam vision. Efter analys, kravspecifikation, design och konceptarbete är vi redo för utveckling. Här jobbar vi kontinuerligt med återkopplingar, tester och avstämningar inom projektgruppen. När vi är överens om att vi nått vårt mål och är klara med leveransen lanserar vi. Och självklart firar vi tillsammans! Redan innan lansering pratar vi om vidareutveckling och nästa steg i er digitala resa. Vi tar fullt ansvar för den nya lösningen genom strategisk förvaltning, teknisk support och användarstöd och vi jobbar alltid proaktivt med fokus på affärsnytta. Tillsammans skapar vi framgång!

Affärsutveckling

Prototyp

Utveckling

Lansering

Vidareutveckling

"Essem Design och Toxic har haft ett långt samarbete. Vi vet att de alltid är närvarande och har ett genuint engagemang i vår verksamhetsutveckling. En sådant här projekt är aldrig spikrakt men Toxic håller ens hand hela vägen."

Robert Bladh VD, Essem Design

”Fantastisk leverans av Toxic genom hela projektet. Stor förståelse för våra behov, kreativa, engagerade och tekniskt mycket duktiga.”

Andreas Jaldevik VD, RO-Gruppen

Det är inte vår arbetsprocess som utmärker oss från andra. Även vi pratar om processer, prototyper, flöden, ett agilt arbetssätt, sprintar, kravspecifikationer och alla andra faser vi behöver ta oss igenom tillsammans för att kunna driva framgångsrika digitala projekt. Men när du jobbar med oss märks det, det syns och känns framförallt bra i magen. Tillsammans gör vi det svåra enkelt.

”Med kreativitet, engagemang och tillgänglighet har Toxic gett oss ett enkelt och proffsigt samarbete från start till lansering”

Susann Petersson Marknadskommunikatör, SIA Glass