Vi förvandlar idé till verklighet

En bra idé är grunden för att hitta lösningar på dina utmaningar. För att komma fram till den bästa lösningen för dig behöver vi först komma till insikt. Med hjälp av insikterna hjälper vi dig förvandla idéer till lösningar som skapar värde för dina kunder.

INSIKTER

Det ska vara roligt att jobba med oss! Vi älskar att ställa mycket frågor, vilket kanske kan vara lite jobbigt ibland. Men utifrån det vet vi att det kommer fram bra saker. Och det är en naturlig del av vår process. Först och främst handlar det om att vi behöver identifiera de utmaningar du och ditt företag står inför och det gör vi genom att ställa rätt frågor, omvärldsbevaka och analysera era utmaningar. Det ger oss ovärderliga insikter om ditt företag, dina kunder och deras problem och behov. Och det här första steget är grundläggande och avgörande för ett bra projekt.

När vi gör ett bra grundarbete är det lättare att komma fram till den bästa lösningen för dig när vi går vidare i en affärsutvecklingsprocess. Det handlar helt enkelt om att lära känna dig och ditt företag på ett djupare plan. Ju mer vi vet, desto bättre lösningar kan kreera fram.  

AFFÄRSUTVECKLING

När vi lärt känna dig och dina kunder kan din utvecklingsresa börja. Ibland behöver du tänka om och tänka nytt, för när vi lokaliserat dina utmaningar behöver vi tillsammans jobba fram de bästa lösningarna. Och det är där vi kommer in och hjälper dig med utveckling av dina affärer. Affärsutveckling förvandlar kreativa idéer till lösningsförslag som skapar värde dina kunder.

Och vet du? Utvecklingen tar faktiskt aldrig slut. Med oss kan du poppa kreativa popcorn i workshops och affärsutvecklingsprocesser som leder till att ditt företag utvecklas i takt med tekniken i en föränderlig värld. Det arbetet kan leda till att vi tar fram strategier som utvecklar dig och skapar tillväxt i ditt företag. Tillsammans gör vi det svåra enkelt.

Hos oss tar ett projekt aldrig slut. När vi levererat en lösning börjar nästa steg. Du kan se vår projektmodell som ett kretslopp där kreativitet, innovation och utveckling avlöser varandra. Tillsammans skapar vi fantastiska ting!

VI TAR OSS IGENOM STEGEN TILLSAMMANS

1. Insikter

Arbetet börjar med att vi analyserar och identifierar ditt behov. Det gör att vi kan kartlägga målgrupper och skapa en strategi som håller hela vägen. Därefter skapar vi en gemensam projektplan för leveransmålen i projektet.

2. Design & koncept

Baserat på analysen presenterar vi ett visuellt konceptförslag. Resultatet blir ett övergripande utkast för funktion och utseende för din lösning. Här för vi en dialog kring lösning, målsättningar och leveransplan.

3. Utveckling

Efter analys, design och konceptarbete är vi redo för utveckling. Vi jobbar kontinuerligt med återkopplingar, tester och avstämningar inom projektgruppen. 

4. Lansering

När vi i projektgruppen är överens om att vi nått vårt mål och är klara med leveransen lanserar vi. Självklart firar vi med att bjuda dig på tårta.  

5. Förvaltning

Genom strategisk förvaltning, teknisk support och användarstöd tar vi fullständigt ansvar för lösningen. Vi jobbar proaktivt med fokus på affärsnytta och utvecklingsmöjligheter i form av webbråd. Gärna tillsammans med dig.

6. Framgång

Tillsammans skapar vi framgång. Vi firar segrar och vidareutvecklar lösningar mot nya höjder. Tillsammans skapar vi fantastiska saker. Beyond Talent, We are Toxic.

Kom i kontakt med oss

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.