Använda captcha med Umbraco Contour

Skrevs av  Kalle Ekstrand  den  29 april 2014

Har precis stångat mig blodig genom att försöka få till någon form av spam-kontroll på Contour formulär

Nya Contour till Umbraco är super snyggt och den är i princip standard i våra leveranser. Dock finns det en del småproblem som man måste tweaka lite för att komma runt problemet.

I mitt fall hade jag ett formulär där jag vill ha någon form av spam-kontroll, och då använder jag givetvis Recaptchafältet som finns inbyggt. Dock så råkade jag bocka i att det skulle vara "mandatory" och då funkar det inte. Det går helt enkelt inte att posta formuläret.

Lösningen: se till att "mandatory" INTE är bockad, då funkar det perfekt!

blog comments powered by Disqus
Kalle Ekstrand
Kalle Ekstrand Affärsutvecklare / VD 070-378 58 98 kalle.ekstrand@toxic.se

Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig!