Blogg

Här kan du läsa om allt från trender och design till utveckling. Oavsett vad du tycker vill vi gärna höra din åsikt, kommentera gärna inläggen.

22 september 2020

Vad är skillnaden på målgrupp och personas?

För att er kommunikation ska ge effekt behöver ni veta vem ni ska kommunicera med. Därför är förståelsen och insikterna om din målgrupp det absolut viktigaste när det kommer till digital marknadsföring.

24 augusti 2020

Instagram lanserar en videofunktion likt TikTok

Instagram lanserar en ny funktion som påminner om TikTok - Vi introducerar Instagram Reels.

7 juli 2020

E-handel för B2B – därför ska du börja nu

Att förenkla och stötta din kundresa med digitala lösningar inom B2B är viktigt. Utvecklingen mot en mer digital handel går fort nu – inte minst på grund av vårens yttre omständigheter. Det går att börja enkelt. Men börja nu.

17 juni 2020

Vad är Facebook Pixel?

Annonserar du på Facebook och Instagram finns det många fördelar med att installera en Facebook-pixel på din webbplats. Men vad är det egentligen den gör? Och hur installerar du den?

27 maj 2020

Nyttan med ett intranät - så här jobbar vi!

Vi tittar tillbaka och delar med oss av vårt syfte och de lärdomarna vi fått med oss av att bygga ett intranät.

13 maj 2020

Vad är ett PIM?

PIM förenklar produkthanteringen för din e-handel. PIM eller Product Information Management är ett system för att skapa en bättre struktur och minimera administration för företags e-handelslösningar.

4 maj 2020

Facebook Business Manager och Facebook Ads Manager – vad är skillnaden?

Vi som arbetar med sociala medier älskar det faktum att vi kan hantera alla de konton vi jobbar med på ett och samma ställe. Men den underbara Facebook-världen är långt ifrån självklar för alla. Vi förklarar skillnaderna.

24 mars 2020

Därför ska du använda egna bilder på din nya hemsida

Varför ska jag lägga tid och pengar på egna bilder till webbplatsen när det finns så mycket bra bilder via bildbanker, som dessutom ofta är kostnadsfria?

23 mars 2020

Vad är Facebook Ads Manager?

Facebook Ads Manager är ett annonsverktyg för dig som vill annonsera på Facebook, Instagram, Messenger eller Audience Network.

18 mars 2020

Våra tips för framgångsrika digitala möten

Vi ser att behovet av att kunna ta möten digitalt ökar hos våra kunder och vi är givetvis där och möter det behovet. För att kunna genomföra de mötena på ett lyckat sätt har vi samlat några framgångsfaktorer.

29 januari 2020

Vad är Facebook Business Manager?

Det är en fråga som kommer upp då och då, ofta tillsammans med fler frågor, som: kostar det något att använda? Vem kan använda det? Och kanske den vanligaste av alla: varför ska jag använda Facebook Business Manager?

8 januari 2020

Vad är en lead-rapport och hur ska du arbeta med den?

Missa inte chansen att konvertera dina varma leads till kunder.