Om oss

Toxic Interactive Solutions är en digital byrå som arbetar med utveckling, konstruktion och design av webbaserade affärslösningar som hjälper företag att kommunicera och bedriva handel mot kunder och partners på ett effektivt, lönande och enkelt sätt.

Komplett samarbetspartner

I vårt nätverk har vi tillgång till specialistkonsulter med spets-kompetens utöver det vanliga, vilket gör oss till en komplett och stark samarbetspartner för våra kunders utveckling.

Bakgrund och erfarenheter

Toxic Interactive Solutions startades redan hösten 1996 av Kalle Ekstrand, då 16 år gammal. Cykel och kollektivtrafik användes flitigt till kundbesöken under de första åren.

Vår mångåriga erfarenhet av webbaserade lösningar gör att vi kan gå från idé till färdigställt projekt och samtidigt uppfylla de höga krav som våra kunder ställer på ett kostnadseffektivt sätt.

Kunder och uppdrag

Vi har sedan starten genomfört över 200 kundprojekt. Våra uppdragsgivare är ofta små och medelstora företag eller organisationer. Därför är informationssäkerhet, effektiv informationshantering och kostnadseffektivitet naturliga inslag i arbetet.

Se våra referenser för ett axplock av de senaste projekten.