Om oss

På Toxic jobbar drivna och kreativa individer med olika kompetenser och bakgrunder. Tillsammans bildar vi ett fantastiskt team som du kommer att älska att jobba med.

Vår affärsidé

Toxic Interactive Solutions är en digital byrå som arbetar med strategi, utveckling, konstruktion och design av webbaserade affärslösningar som hjälper företag att kommunicera och bedriva handel mot kunder, partners och personal på ett effektivt, lönande och enkelt sätt.

Vår vision

Vi drömmer om att göra affärer vi inte trodde var möjliga och att skapa stor affärsnytta för våra kunder. Vi strävar alltid efter att leverera mer och att vara effektivare än andra. Allt vi gör genomsyras av glädje, varje kodrad, affär och möte har ett stort leende.

God kreditvärdighet

Väljer du Toxic får du en partner med mycket god kreditvärdighet. När man skall inleda längre samarbetet är det viktigt att välja en partner med sunda finanser för att säkerställa ett långt och stabilt samarbete.

Komplett samarbetspartner

Toxic är en komplett digital partner. Med ett brett produkt- och tjänsteutbud med allt från behovsanalys, design, utveckling och förvaltning. Toxic är affärsdrivande och levererar alltid affärsnytta tillsammans med våra kunder och partners. 

Kunder och uppdrag

Vi har sedan starten levererat en bra bit över 1000 webbprojekt till över 400 nöjda kunder. Våra uppdragsgivare är allt från små och medelstora företag till stora organisationer. Därför är informationssäkerhet, effektiv informationshantering och kostnadseffektivitet naturliga inslag i arbetet.

Våra referenser